Vi guider jeres patienter til
optimeret træning

Patienter i genoptræning eller  med diagnoser behøver den korrekte træning for at blive raske eller leve et sundt og aktivt liv trods sygdom. IQNITER er designet til at hjælpe brugerne med at optimere HVER træningssession med udgangspunkt i individet. Vi kalder det “Work hearter and smarter”.

Hvordan kan vi hjælpe dig med at skabe værdi for dine patienter?

Forskning viser, at kun få patienter følger den træning, de har fået af deres fysioterapeut.
Med IQNITER giver du ikke kun dine patienter en online plan med påmindelser, men du giver dem også et program, der guider dem under hele deres træning, så de optimerer deres træning og kommer sig hurtigere efter deres skader.

Du kan bruge IQNITER til patienter, der har brug for guidet træning til f.eks.:

  • Rehabilitering af ryg, nakke, skulder, knæskader
  • Personer med diagnoser (f.eks. Parkinson, sklerose, diabetes)
  • Mennesker, der gerne vil tabe sig, komme i form, leve sundere osv.

Vores løsninger

Planlæg dine patienters træning og få nyttig indsigt i deres træning undervejs. Dermed kan du sikre en langt bedre kvalitet i behandlingen
Giv dine patienter kvalitet i dine gruppetræningstilbud. Vælg mellem mange foruddefinerede træninger designet til rehabiliteringstræning

app

Gør individuel træning let for dine patienter med vores mobilapp. Er koblet sammen med Coach, så du kan planlægge og følge dine kunder på afstand

"Endelig et system til at følge op på patienterne"...

“Det er vigtigt at kunne træne med kvalitet, både når man træner i vores klinik og derhjemme. I 20 år har jeg sendt patienter væk med programmer, som de skulle udføre derhjemme, men har ikke haft et system, hvor jeg kunne følge op på dem.”

- Morten Skjoldager
Fysioterapeut, FysioDanmark Ålborg

Sagt om Iqniter coach

Præcise og evidensbaserede træningsplaner

“IQNITER giver mig mulighed for at opbygge præcise og evidensbaserede træningsplaner, der passer til de forskellige rehabiliteringsbehov, sygdomme og lidelser, vi ser i fysioterapi. Vi træner baseret på puls og med Qpoints når vi den optimale belastning lettere, da du bliver belønnet når du trænerv det planlagte.”

Henrik Nielsen
Centerleder, Fysioterapeut, FysioDanmark Aalborg

Sagt om Iqniter studio

"Vi har haft IQNITER i mange år og kan ikke forestille os at leve uden" ...

“Vi er virkelig glade for systemet og den strukturerede træning, vi kan give vores brugere. Hvis du vil få mest muligt ud af din træning, skal du bruge IQNITER. Med den nye APP har vi nu mulighed for, at medlemmer kan bruge IQNITER til at træne derhjemme. Og vi ser frem til at bruge COACH til at lægge planer og følge al den træning, medlemmerne gennemfører, uanset om det er her hos os eller derhjemme. Det vil give bedre kvalitet i træningen.”

Kiri Korsager
Fysioterapeut, FysioDanmark Varde

Sagt om Iqniter app'en

"Jeg opdagede, at jeg ikke trænede med en tilstrækkelig høj puls"

“Ved at bruge IQNITER fandt jeg ud af, at jeg ikke trænede med en tilstrækkelig høj puls – med andre ord ikke pressede mig hårdt nok – den indsigt er guld værd.”

Parkinson patient

Følg med og hør mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og lær mere om, hvordan vores produkter kan hjælpe dig med at optimere genoptræning for dine klienter.